Surorile Bambi revin in showbiz cu un nou look, de inspiratie folclorica. Cum vor sa isi recapete populariatatea din perioada "Doi ochi caprui"


Surorile Bambi vor sa fie luate in serios si sa revina pe primele locuri in topuri. Fetele au filmat un nou videoclip, ocazie cu care au afisat un nou look, cu influente etno.

Tag-uri: #Bambi #videoclip

Raluca si Denisa, surorile din trupa Bambi, au filmat saptamana trecuta noul lor videoclip la o piesa de vara, dance, cu puternice influente grecesti, “Leyla”. Pentru ca au cantat atat in limba greaca, cat si in limba romana, surorile au luat si cateva meditatii de limba greaca pentru a se familiariza mai bine cu pronuntia corecta, nefiind la prima experienta de acest gen.

"Videoclipul s-a filmat intr-un lan de grau, in padure la Afumati si pe un yacht superb, pe lacul Snagov. Initial trebuia sa filmam intr-un camp de maci, langa Urziceni, dar ne-a prins o ploaie torentiala incat am crezut initial ca ne va fi compromisa toata ziua de filmare. Am avut o echipa de aproximativ 30 persoane, iar cand am oprit toate cele 11 masini in padurea in care am filmat cu bibicletele am blocat traficul la propriu!”, povesteste Raluca.

“Filmarile cu bicicletele au fost foarte funny pentru ca nu ne-am mai urcat pe biciclete de la filmarea videoclipului pentru “Doi ochi caprui”, adica de 13 ani! La noi zicala care spune ca mersul pe bicicleta nu se uita nu a functionat, iar din prima ora de filmare nu putem sa folosim nimic in videoclip pentru ca nici eu nici Raluca nu reuseam sa ne tinem echilibrul pe ele. Aveam si niste cosuri mari si grele, pline cu flori, din cauza carora ghidonul era foarte greu de manevrat”, a mai completat Denisa.

Artistele s-au relaxat insa cand au filmat a doua parte a videoclipului pe lacul Snagov. Au uitat de stres, de oboseala si de toate peripetiile pe care le-au avut.

Raluca, sora mai mare, s-a ocupat de tinutele pentru videoclip, la care a lucrat intens la atelierul ei, iar ansamblul de dansuri grecesti Ellas au intregit atmosfera la filmari.

related posts

Modifică setările cookies