Surorile cu corp perfect au defilat in costume de baie pe o scena plina de apa. Cum au aparut Gigi si Bella Hadid


Dupa ce Cara Delevingne s-a retras din lumea modellingului, Kendall Jenner si surorile Hadid au devenit preferatele marilor designeri. Gigi si Bella au fost vedetele colectiei de costume de baie Tommy Hilfiger.


Gigi Hadid, tanara cu chip de papusa si trup de vampa, a ajuns sa fie cel mai solicitat model al momentului, alaturi de Kendall Jenner. Si cum este si firesc, Gigi o trage din urma si pe sora sa, Bella.

Cele mai sexy surori din lumea modei au defilat impreuna in doua prezentari pana acum: in show-ul Diane Von Furstenberg si Tommy Hilfiger. In cel din urma, cele doua au avut ocazia sa isi arate siluetele spectaculoase. Gigi si Bella au aparut in costum de baie, pe o scena plina de apa. Gigi a fost admirata din public de iubitul ei Joe Jonas, care o insoteste peste tot.

Tot ieri, Gigi a fost de nerecunoscut cu o peruca blonda, coafata retro, in show-ul Jeremy Scott.

Alaturi de surorile Hadid, in prezentarea Tommy Hilfiger a debutat in cadrul New York Fashion Week si buna lor prietena Hailey Baldwin, pe care o puteti admira cadrul show-ului redat integral in materialul video de mai jos.

Desi lumea nu a avut ochi decat pentru surorile momentului, pe scena a aparut si presupusa iubita a lui Miley Cyrus, Stella Maxwell.

<

related posts

Modifică setările cookies