Surorile Kardashian au o mătușă pe care o țin ascunsă. De ce le este rușine cu sora mai mică a mamei lor


Puțini știu că mama surorilor Kardashian are o sora mai mică decât ea. Vedetele preferă să o țină departe de presă și de ochii curioșilor deoarece nu vor să le strice imaginea.


Kris Jenner are o sora cu trei ani mai mică decât ea. Karen Houghton este o fosta stewardesa, despre care Kris a declarat în trecut: “Ne-am iubit foarte mult și am fost alături una de cealaltă în trecut, dar acum nu mai ținem legătura. Îi urez toate cele bune”. Se pare că vedeta nu este de acord cu alegerile pe care sora ei le-a făcut de-a lungul anilor pe plan personal. Mai exact, Karen s-a iubit cu un bărbat dependent de droguri, pentru care a obținut un ordin de restricție, dar și cu un bărbat care fusese acuzat de 12 ori pentru furt și diverse acte de violență.
Cu toate acestea, Karen o admira foarte mult pe sora ei și îți dorește să arate că ea. În 2016 și-a făcut un lifting facial. La vremea respectivă, ea a declarat: Voiam să fiu puțin mai frumoasă. Acum semăn cu frumoasa mea sora și nu am crezut vreodată că o să fie posibil așa ceva”.Este de înțeles de ce Kris nu vrea ca presa de peste Ocean să afle de existența surorii ei. În trecut, Karen a dat interviuri în care a declarat că sora ei este încrezută și că a cheltuit peste 1 milion de dolari pe operații estetice.

FULLSCREEN
Surorile Kardashian au o mătușă pe care o țin ascunsă. De ce le este rușine cu sora mai mică a mamei lor
  • /

related posts

Modifică setările cookies