Surpriza de care au avut parte paparazzi cand s-a ridicat. Cum s-a imbracat Phoebe Price la o plimbare cu catelul


Phoebe Price este cunoscuta doar in anumite cercuri retsranse de la Hollywood. Cu o aparitie scurta in celebrul serial "Dosarele X", femeia inca aspira sa devina o diva in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca nu mai are chiar 20 de ani.


Pe cand era mai tanara, Phoebe a reusit sa castige o auditie si sa apara in popularul (pe atunci) serial "Dosarele X", alaturi de David Duchovny si Gillian Anderson. Din pacate pentru ea insa, cariera nu i-a inflorit dupa acest mic rol, si inca de atunci se straduieste sa intre cum se cuvine sub lumina reflectoarelor.

Si cum industria divertismentului este dura, modelul cu aspiratii de actrita este dispusa sa apeleze la orice truc pentru a se propulsa in randul vedetelor de categorie A de la Hollywood. Astfel, ea se lasa fotografiata in orice ipostaza si nu se sfieste sa imbrace rochii cu taieturi adanci si potential ridicat de accident vestimentar.

La cea mai recenta aparitie publica, ea a optat pentru o astfel de tinuta problematica si puteti vedea in imaginile de mai jos ce a patit:

FULLSCREEN
Surpriza de care au avut parte paparazzi cand s-a ridicat. Cum s-a imbracat Phoebe Price la o plimbare cu catelul
  • /

related posts

Modifică setările cookies