Surpriza de proportii pentru David Beckham din partea fiului sau cel mare. Afla ce a facut tanarul de 18 ani


Brooklyn Beckham urmeaza exemplul tatalui lui, care este plin de tatuaje. Tanarul si-a completat colectia de tatuaje cu un nou desen permanent, un omagiu adus tatalui sau.


Are 18 ani, dar Brooklyn Beckham si-a facut deja peste 10 tatuaje pe tot corpul, iar cel mai recent a ales sa si-l faca in zona degetului mare de la mana dreapta si este un omagiu adus tatalui sau. Mai exact, noul tatuaj reprezinta anul in care s-a nascut David. 


 

@mr.k_tats

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on


 

@_dr_woo_

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on


Primul lui tatuaj a fost un cap de indian  pe care si l-a facut pe mana dreapta. Brooklyn a continuat apoi cu un tatuaj cu un aparat foto, textul “brother in arms” (frati de arme), “made in England” (fabricat in Anglia) pe laba piciorului stang, un trandafir pe partea stanga a abdomenului, un vultur pe mana stanga, “pure energy” (energie pura) pe doua degete de la mana dreapta, o busola pe mana stanga, cifra 7 pe degetul mic de la mana stanga si cifrele 020511 deasupra cotului drept, reprezentant anii in care s-au nascut fratii lui.


 

@mr.k_tats

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on


 

Sunset with my beautiful boys ???? @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Brooklyn nu a mostenit talentul tatalui sau la fotbal. Tanarul este pasionat de fotografie si isi doreste sa faca o cariera in acest domeniu. Se pare ca mai multi fotografi celebri sunt dispusi sa il ia sub aripile lor protectoare si sa il invete tot ce tine de aceasta meserie.

related posts

Modifică setările cookies