Surpriza de proportii pentru fanii lui J.Lo. Diva si-a urcat gemenii pe scena in ultimul concert din 2012. Uite ce draguti sunt


Au doar patru ani, insa sunt obisnuiti cu scena si publicul numeros: Max si Emme, gemenii adorabili ai lui Jennifer Lopez au facut pur si simplu furori la ultimul concert pe care l-a sustinut artista in anul 2012.


Impreuna cu mai tanarul ei iubit si cei doi copii superbi, J.Lo a incantat publicul din Puerto Rico. La vederea noii familii pe scena, fanii au intrat in delir si au au aplaudat minute in sir, mandri fiind ca ei au avut onoarea de a o vedea pe diva, pe scena, alaturi de cele mai importante persoane din viata ei.

Imbracata intr-un body nude cu sclipici, mulat pe corp, diva latino a tinut-o pe fetita ei in brate cu o mana, in timp ce isi saluta fanii cu cealalta. Mai hotarat si indraznet, Max a vrut sa demosntreze ca este deja baiat mare si a stat singur pe scena, cucerind publicul cu o atitudine de star.

Pe langa aceasta premiera, J.Lo a urcat pe scena si impreuna cu fostul ei sot, Amarc Anthony, si au cantat impreuna melodia No Me Ames, spre deliciul nostalgicilor care inca regreta ca cei doi s-au despartit.

Contrar speculatiilor insa, diva latino nu are de gand sa se impace cu sotul ei, ea fiind extrem de fericita alaturi de Casper Smart, dansatorul si actualul ei partener, care a stat tot timpul cu ochii pe micutii Max si Emme, asigurandu-se ca sunt in siguranta pe scena.

  • Surpriza de proportii pentru fanii lui J.Lo. Diva si-a urcat gemenii pe scena in ultimul concert din 2012. Uite ce draguti sunt

related posts

Modifică setările cookies