Surpriza de proportii pentru Thalia! Vestea emotionanta pe care a primit-o artista dupa ani de zile de asteptare


Intr-un moment in care se astepta cel mai putin, frumoasa actrita de telenovele a primit vestea cea mai mare din toata cariera ei de pana acum. Vezi ce a primit artista dupa 30 de ani de cariera.


Se pare ca actorii de telenovele sunt in sfarsit recunoscuti si in afara tarii lor natale pentru meritele lor deosebite, iar evenimentul ce a avut loc ieri la Hollywood a fost poate cel mai important moment din viata Thaliei, artista care si-a incantat fanii de-a lungul anilor cu cele mai interesante roluri din telenovele si cu cele mai in voga piese latino.

Thalia a fost premiata pentru cei 30 de ani de munca in domeniul actoriei cu o stea pe celebra Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, moment ce a marcat apogeul carierei ei actoricesti. Frumoasa actrita a primit Steaua cu numarul 2514 si s-a prezentat la evenimentul mult asteptat impreuna cu sotul ei, care a sustinut-o in aceasta perioada si s-a bucurat pentru succesul ei.

“Va ador! Va multumesc ca-mi sunteti alaturi pe parcursul fiecarui proiect din viata mea si ca ma sustineti, pentru ca fiecare vis de-al meu sa devina realitate! Va iubesc”, a fost mesajul postat de celebra actrita pe o pagina de socializare, dupa ce a aflat ca va primi premiul cel mai important din viata ei.


 

FULLSCREEN
Surpriza de proportii pentru Thalia! Vestea emotionanta pe care a primit-o artista dupa ani de zile de asteptare
  • /


related posts