Surpriza neplacuta pe care a avut-o o mireasa in ziua nuntii. Ce descoperire socanta a facut despre sotul ei


Nu, nu a aflat ca cel care urma sa ii fie partener pentru tot restul vietii o insela, asa cum se intampla in cele mai multe cazuri. Desi greu de crezut, vestea a fost cu mult mai surprinzatoare de atat.


In mod normal, cei mai conservatori ar crede ca tinerii care aleg sa nu isi consume relatia inainte de a se casatori procedeaza corect. In acest caz insa, faptul ca mirii nu s-au cunscut indeaproape s-a transformat intr-o adevarata drama pentru mireasa.

Top 9 replici amuzante ale copiilor despre casatorie

O femeie din provincia indoneziana Banten a descoperit in timpul cununiei ca viitorul ei sot este, de fapt... femeie. Mai exact, cand abia incepuse sa ii faca juraminte de fidelitate eterna, vocea "mirelui" s-a subtiat considerabil, situatie care a uimit-o nu numai pe ea, ci si pe toti cei care participau la eveniment.

Contrariat de ce se intampla, preotul a inceput sa ii adreseze mai multe intrebari "barbatului", moment in care, din cauza emotiilor probabil, "mirele" si-a dat arama pe fata.

Pana si politistii chemati sa investigheze cazul au fost surprinsi, ei declarand ulterior ca femeia chiar semana cu un barbat si ca dupa intreruperea ceremoniei vocea groasa i-a revenit.

Acesta nu este primul caz de acest gen, in India o femeie descoperind abia dupa nunta ca s-a casatorit, de fapt, cu o alta femeie.

Te pregatesti de nunta? Alege-ti rochia perfecta inspirandu-te din stilul mireselor celebre

related posts

Modifică setările cookies