Sylvester Stallone, acuzat de viol. Ce se intampla acum cu actorul din ,,Rocky"


Este unul dintre cei mai apreciati, dar si respectati actori de filme de actiune si are 3 fiice, insa asta nu a fost suficient pentru a-l tine departe de scandaluri. O femeie il acuza pe Sylvester Stallone de viol.


Un prim incident s-ar fi intamplat in 1986, iar femeia spune ca ea avea doar 16 ani pe cand actorul, de 40 de ani la vremea respectiva, s-a fi purtat abuziv cu ea.

O alta femeie poveste ca ar fi fost atacata de Stallone in 1990, in timpul unei intalniri la biroul acestuia. Actorul se apara si chiar a depus o plangere impotriva celor doua, pentru acuzatii false.

Desi legea spune ca un astfel de caz poate fi luat in considerare doar daca evenimentele s-au petrecut in ultimii zece ani, actorul se afla momentan sub lupa autoritatilor. Sylvester Stallone a recunoscut ca o cunoaste pe cea care il acuza de viol, ca ar fi petrecut 3 zile impreuna, intr-o alta perioada decat cea mentionata in plangerea depusa impotriva lui, dar neaga orice fel de acuzatie. 

Nu exista niciun fel de dovada ca cei doi s-ar fi intalnit in anii '90, singurul posibil martor fiind fosta garda de copr a actorului, Michael De Luca, care a decedat in 2013.

Dur in rolurile pe care le interpreteaza, Sylvester Stallone isi arata o alta latura a personalitatii atunci cand vine vorba despre sotie si copii. Familist convins, starul de 71 de ani bifeaza acum o multime de aparitii in compania celor 3 femei din viata lui: sotia si trei fiice absolut superbe. 

Stallone si Jennifer Flavin sunt casatoriti de 19 ani, dar sustin ca relatia lor e la fel de frumoasa si pasionala ca la inceput. Actorul are inca doi fii dintr-o relatie anterioara.  

related posts

Modifică setările cookies