Sylvia a gasit o solutie ca sa nu i se mai despice firul de par la tuns. Afla ce metoda foloseste


Sylvia se numara printre primele vedete din Romania care au ales sa isi tunda parul folosind o metoda unica in Romania. O data la trei luni, stilistii au grija sa ii finiseze coafura cu foarfeca calda.


Este vorba de un instrument patentat ce se gaseste in Romania doar la Inari Beauty Fashion Lounge, ce are ca scop sigilarea cuticulei firului de par, prevenind astfel despicaturile inestetice.

“Am scapat de o problema pe care cred ca multe femei o au! Mi-am schimbat de mai multe ori culoarea in ultimii ani, iar varfurile parului mi se despicau des. Parul este acum sigilat si pot sa mai fac aceasta procedura peste trei sau chiar sase luni. Este ideala pentru femeile care vor sa isi lase parul lung”, spune Sylvia.

Artista, care a lansat de curand piesa „Noi doi”, a suferit o schimbare de look spectaculoasa, renuntand la imaginea de printesa Punk de pana acum si adoptand un nou stil.

Este, in prezent, “La femme fatale”, femeia fatala, o ipostaza care i se potriveste tinand cont ca este o femeie puternica ce a trecut cu bine peste un divort si a reusit sa isi refaca viata fara regrete.

FULLSCREEN
Sylvia a gasit o solutie ca sa nu i se mai despice firul de par la tuns. Afla ce metoda foloseste
  • /

related posts