Tabloidele nu o critica niciodata cu toate ca nu e perfecta. Cum arata la plaja, in bikini, Coleen Rooney


Orice kilogram in plus, orice suvita care nu sta la locul ei, un inceput de celulita - totul este analizat in detaliu de tabloidele intrenationale. Nu si in cazul ei.


Coleen Rooney, sotia fotbalistului Wayne Rooney ,nu a avut niciodata o silueta de invidiat. De colaceii de pe abdomen si celulita nu a scapat, desi a incercat, dar chiar si asa vedeta nu a fost critricata de tabloide, asa cum se intampla cu alte vedete mai plinute.

Nimeni nu neaga faptul ca este o femeie frumoasa, cu o silueta apetisanta, insa departe de standardele tabloidelor. Datorita influentei pe care fotbalistul o are, Coleen se bucura insa de anumite privilegii din partea tabloidelor britanice. Jurnalistii ii lauda mereu aparitiile, iar cand o pozeaza la plaja, ii apreciaza naturaletea.

In urma cu putin timp, angajatii publicatiilor mondene au surprins-o din nou pe sotia lui Wayne Rooney in bikini, iar cadrele cu ea au ajuns sa faca inconjurul internetului, chiar daca sunt destul de vizibile cutele ei de piele din zona abdomenului, cat a bustului si a mainilor:

Voua va place cum arata Coleen Rooney? Care credeti ca este motivul pentru care nu este pusa la zid de tabloide asa cum se intampla cu alte vedete mai plinute?

related posts

Modifică setările cookies