Tara Reid: cum a ajuns de la voluptoasa si sexy la anorexica si deformata GALERIE FOTO


In urma cu 10 ani, orice tanara si-ar fi dorit sa arate ca Tara Reid. Blonda care facea furori in American Pie (Placinta Americana) avea un corp de vis, un zambet cuceritor si niste ochi albastri seducatori. Astazi nu i-a mai ramas din toate astea decat parul blond: a ajuns piele si os, zambetul nu mai are acelasi farmec, iar ochii si-au pierdut din stralucire.


Vedeta inca de mica, Tara Ried a avut o viata destul de zbuciumata. De-a lungul timpului, Tara si-a creat o reputatie de petrecareata, iar paparazzi au suprins-o adesea in ipostaze jenante, in diverse cluburi de fite. Dupa mai multe relatii esuate, Tara s-a refugiat in petreceri si alcool, lucru care i-a dat viata si sanatatea peste cap.

FOTO: HEPTA

Totul a culimat cu operatiile estetice nereusite pe care si le-a facut in 2006. Si-a facut liposuctie, si-a modificat sanii, iar rezultatul a fost horror. Tara a intrat in depresie.

La sfarsitul lui 2008  s-a internat de buna-voie intr-o clinica de reabilitare din Malibu. Tara Reid s-a internat la Promises Treatment Center, considerat un loc de repaus pentru multe vedete.

FOTO: HEPTA

In 2009 a vrut sa arate lumii intregi ca si-a revenit, ca si-a corectat operatiile gresite, si a pozat in Playboy. Multi au spus atunci ca pozele sunt 90 la suta photoshopate.

Acum, la 35 de ani, Tara arata din ce in ce mai ingrijorator: este slaba moarta si nu poate poate pacali pe nimeni ca nu are probleme de sanatate.

FULLSCREEN
Tara Reid: cum a ajuns de la voluptoasa si sexy la anorexica si deformata GALERIE FOTO
  • /

related posts