Tatal ei este faimos, iar ea incredibil de frumoasa! Vezi cum arata fiica lui Kurt Cobain, la varsta de 25 de ani


Tatal ei este considerat unul dintre cei mai mari muzicieni ai tuturor timpurilor. Cu toate ca a murit cand ea era numai un bebelus si ca nu a apucat sa o vada crescand, starul rock ar fi fost foarte mandru sa vada cat de mult ii seamana.


Frances are 25 de ani si mosteneste averea tatalui sau, care a murit atunci cand tanara avea doar doi ani. In plus, este detinatoarea drepturilor de folosire a brandului Cobain si a oricarui material promotional care include numele artistului. 

Desi este fiica a doi muzicieni, fata nu s-a dedicat acestui domeniu, ci este model artistic si plastic. O vreme a lucrat ca editor in cadrul revistei Rolling Stones si i s-a propus chiar rolul lui Alice in "Alice in Tara Minunilor", insa a refuzat, deoarece isi dorea sa mearga la facultate. 

Cand a fost fotografiata, in anul 2006, purtand faimoasa pijama in care Kurt Cobain s-a casatorit cu sotia sa, Frances a declarat ca intotdeauna acele haine vor avea o importanta deosebita pentru ea.

Fata starului rock s-a casatorit in 2014 cu muzicianul Isaiah Silva, insa in martie 2016 cei doi au depus actele pentru divort.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Tatal ei este faimos, iar ea incredibil de frumoasa! Vezi cum arata fiica lui Kurt Cobain, la varsta de 25 de ani

related posts

Modifică setările cookies