Tatăl lui Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri: “I-am închis telefonul în nas Prințului Harry”


Relația lui Meghan Markle cu tatăl ei se deteriorează de la o zi la alta. Thomas Markle continuă să vorbească despre viața privată a fiicei lui, deși Ducesa de Sussex a încetat să mai comunice cu el.

Tag-uri: #Thomas Markle

Thomas Markel a acordat noi interviuri presei britanice în care a vorbit despre relația lui cu Megan și cu Prințul Harry. Deși Ducesa de Sussex l-a exclus din viața ei și și-a schimbat numărul de telefon, astfel încât să nu mai poată lua legătura cu ea, Thomas a declarat: “Nu sunt supărat pe Harry și nici pe Meghan. Îi iubesc și le doresc tot binele din lume”.


 

Yes, this really looks like the picture of an abuser with his victim... I'm all for a Republic now. Fuck the "royal family". Mr Thomas, just know that true Britons support you.

A post shared by Love of Queen & the Cambridges (@ilovetheroyalfamily) on


 

Whit her dad #thomasmarkle #meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle❤️-royals -Levi's (@johanroyaltyandlevis) on


Thomas a mai povestit și că i-a închis telefonul în nas lui Harry. Se pare că Prințul l-a sunat să îl certe după ce în presă au apărut o serie de fotografii făcute de paparazzi când acesta proba un costum, lăsând să se înțeleagă faptul că va participa la nunta fiicei lui. Se pare că aceste imagini, care au fost cumpărate cu suma de 100.000 de lire, au fost “regizate” chiar de Thomas, în colaborare cu paparazzi. Tatăl lui Meghan a primit o parte din suma respectivă. Harry l-a sunat să îi ceară socoteală, dar Thomas a recunoscut că l-a mințit și i-a spus că nu a făcut nicio înțelegere cu paparazzi, iar apoi i-a închis telefonul în nas, fiind deranjat de faptul că noul lui cumnat îl apostrofează deși el se afla în perioada de recuperare după o operație pe cord. Thomas a declarat că i-a spus prințului: “Poate ar fi mai bine pentru voi dacă aș muri… atunci ați putea să vă prefaceti că sunteți supărați. Apoi am închis telefonul”. Bărbatul a mai mărturisit că Prințul avea tot dreptul să îl certe, dar că a fost deranjat de faptul că a făcut asta într-o perioada nepotrivită, când el avea probleme de sănătate.Thomas a declarat că Prințul Harry l-a avertizat să stea departe de presă pentru că jurnaliștii îl vor mânca de viu, iar acum se pare că îi dă dreptate. Prin urmare, tatăl lui Meghan Markle a mai afirmat că nu va mai acorda niciun interviu de acum înainte și se va muta în Mexic pentru a putea trăi liniștit.

related posts

Modifică setările cookies