Tatici dupa 50 de ani. Ce vedete de la Hollywood au avut copii la varsta a treia


Multe voci spune zilele acestea ca Halle Berry este cam in varsta sa aiba un copil la 46 de ani. Din fericire, la barbati lucrurile stau complet diferit. Nu este de mirare, asadar, ca numeroase vedete americane au devenit tati la varste foarte inaintate.


1. Steve Martin (67 de ani)

Simpaticul actor din "Father of the Bride" a fost casatorit de doua ori pana acum, dar doar a doua sotie, jurnalista The New Yorker Anne Stringfield, i-a daruit un copil. Cei doi s-au casatorit in iulie 2007, dupa o relatie de 3 ani, iar Steve a devenit tatic pentru prima data in decembrie anul trecut, la 67 de ani! Cand fiica lui va implini 30 de ani, varsta medie de casatorie la femei, actorul va avea...97 de ani!

2. Arnold Schwarzenegger (65 de ani)

In 1997, la 50 de ani, starul din "Terminator" a devenit tatal a doi copii. Primul, nascut in septembrie '97 a fost un baietel nascut din casnicia lui cu Maria Shriver, in timp ce cel de-al doilea, nascut la doar o luna distanta, a fost copilul ilegitim pe care actorul l-a avut cu menajera familiei.

3. Bruce Willis (58 de ani)

Actorul are 4 copii, dintre care trei cu fosta sotie, Demi Moore. Actuala sotie, Emma Heming, i-a adus pe lume inca o fetita, Mabel Ray Willis, in 2012, pe cand actorul avea 57 de ani.

4. Hugh Grant (52 de ani)

Simpaticul britanic a devenit tata pentru prima data la 51 de ani si a doua oara la 52 de ani. Cand fiica si fiul lui vor implini 30 de ani, starul din "Notting Hill" va aniversa 81 si, respectiv, 82 de ani.

5. Julio Igesias (69 de ani)

Cantaretul si compozitorul spaniol are 8 copii. Julio avea 54 de ani cand i s-a nascut cel de-al patrulea si 64 cand s-a nascut ultimul. Cand fiul sau cel mai mic, Guillermo, va implini 30 de ani, starul pop va avea 94 de ani.

6. Hugh Hefner (87 de ani)

Magnatul Playboy are 4 copii. Cel de-al doilea fiu al sau, Marston, s-a nascut pe cand Hefner avea 64 de ani si cel mai mic fiu al sau, Cooper, doi ani mai tarziu. Cand cei doi vor implini 30 de ani, tatal lor se va apropia vertiginos de 100 de ani.

7. Paul McCartney (70 de ani)

Fostul membru al trupei Beatles avea 61 de ani cand fosta lui sotie, Heather Mills, a nascut-o pe fiica lor, Beatrice Milly. Paul mai are 4 copii din prima lui casnicie, cu Linda Eastman. Diferenta de varsta intre fiica lui cea mare, Mary si micuta Beatrice este de...34 de ani!

8. Michael Douglas (68 de ani)

Actorul a avut 2 copii impreuna cu superba galeza Catherine Zeta-Jones, dupa implinirea varstei de 50 de ani. Catherine a spus, de altfel, ca atunci cand a intalnit-o, Michael i-a spus "Vreau sa fiu tatal copiilor tai!". Cand actorul avea 56 de ani s-a nascut fiul sau, Dylan, iar la 59 de ani i s-a nascut fiica Carys.

9. Rod Stewart (68 de ani)

Cantaretul are 8 copii, dintre care ultimii doi, fiii Alastair si Aiden, la 60 si 66 de ani. Atunci cand cei mai mici copiii ai sai vor implini 30 de ani, Rod va avea 90 si, respectiv, 96 de ani.

10. Alec Baldwin (55 de ani)

Prima fiica a lui Alec, Ireland, s-a nascut in 1995, pe cand actorul avea 37 de ani. Ce de-al doilea copil al sau, impreuna cu actuala sotie, instructoarea de yoga Hilaria Baldwin, se va naste candva in cursul acestui an.

FULLSCREEN
Tatici dupa 50 de ani. Ce vedete de la Hollywood au avut copii la varsta a treia
  • /

related posts

Modifică setările cookies