Taylor Swift, din noua singura: starul pop s-a despartit de mezinul clanului Kennedy


Dupa cateva luni de relatie intensa, Taylor Swift si Conor Kennedy s-au despartit, a declarat o sursa din anturajul lor pentru publicatia "US Weekely".


"S-au despartit in liniste, acum cateva saptamani", a povestit un prieten de-ai lor despre vedeta pop, in varsta de 22 de ani si elevul in varsta de doar 18 ani. "Problema a fost distanta mare dintre ei. Nu exista insa resentimente. Amandoi sunt ok."

Connor, care a fost suprins de paparazzi cu Taylor pentru prima data in iulie, la casa familiei sale din Hyannisport, este fiul lui Robert F. Kennedy, Jr.

In pofida faptului ca cei doi au fost de nedespartit pe durata verii si Taylor a participat atat la o nunta de familie, cat si la o ceremonie de comemorare a mamei lui Connor, Mary Kennedy, care s-a sinucis in mai anul acesta, se pare ca dragostea lor a avut de suferit din cauza programului super aglomerat al starului pop. Cel de-al patrulea album al ei, "Red" tocmai a fost lansat saptamana aceasta.

"Lucrurile s-au terminat intre ei inca de acum o luna. Cu munca ei de promovare pentru album, n-are timp sa se vada cu nimeni pana la sfarsitul acestui an", a mai declarat sursa pentru publicatia americana.

Judecand dupa faptul ca toti fostii lui taylor (Joe Jonas, Taylor lautner, John Meyer si Jake Gyllenhaal) au ajuns surse de inspiratie pentru melodiile ei, Connor ar face bine sa se pregateasca pentru viitoarele ei hit-uri.
 

related posts

Modifică setările cookies