Taylor Swift si-a aratat adevarata fata. Cum a reactionat cand i-a vazut sarutandu-se pe Selena Gomez si Justin Bieber


Taylor Swift nu s-a sfiit niciodata sa isi faca publice relatiile, dar se pare ca are o problema cand alte persoane procedeaza la fel. Tanara artista a fost si ea in culise la premiile Billboard si se afla chiar langa Selena si Justin in momentul in care cei doi s-au sarutat, reactia ei fiind mai mult decat surprinzatoare.


Taylor Swift si-a cladit cariera cantand despre relatii pierdute, relatii fericite si relatii terminate prost, dar tanara nu pare cea mai mare fana afectiunii daca e sa ne luam dupa reactia pe care a avut-o in culisele premiilor Billboard.

Taylor, impreuna cu buna ei prietena treceau  chiar pe langa Justin Bieber in momentul in care Gomez s-a oprit sa ii ofere iubitului ei o imbratisare si un sarut. In loc sa zambeasca sau sa isi continue drumul,  Swift a decis ca alta reactie ar fi mai potrivita – sa se arate scarbita de intreaga situatie. 

Dupa ce si-a scos limba chiar cand cei doi se sarutau, ea si-a dat ochii peste cap asteptand ca Selena sa termine de vorbit cu prietenul ei. Cand a vazut ca va dura ceva conversatia, cantareata a incercat chiar sa ii atraga atentia Selenei si sa paraseasca rapid zona. 

Desi antipatia cantaretei country pentru Bieber este bine cunoscuta, gestul ei nu a fost primit prea bine de fanii Selenei, care o cred pe Taylor geloasa. Altii au spus ca ea doar incearca sa isi protejeze prietena pentru ca nu crede ca Bieber are o influenta pozitiva asupra prietenei ei.

Oricare ar fi adevarul, reactia lui Taylor a fost unul dintre cele mai bune momente ale intregului eveniment, filmuletul cu ea ajungand deja viral. Dupa eveniment, intrebata de ce a recationat asa, Swift a precizat doar: "Crede-ma, nu vrei sa dezgrop mortii si sa spun ce mi-a tercut cu adevarat prin cap".

Tu ce parere ai despre cum a reactionat Taylor Swift? Este doar geloasa pe atentia primita de Selena sau incearca sa isi protejeze prietena?

FULLSCREEN
Taylor Swift isi arata adevarata fata. Cum a reactionat cand i-a vazut sarutandu-se pe Selena Gomez si Justin Bieber
  • /

related posts