Taylor Swift: "N-am iubit niciodata cu adevarat". Nimeni nu a stiut adevarul despre viata ei personala pana acum


Viata personala a lui Taylor Swift a fost subiect de gluma pentru presa si comediantii americani de-a lungul multor luni. Lista infinita de fosti iubiti celebri despre care a scris melodii e inca disputata si, pana nu demult, toti au crezut ca tanara e genul de femeie care iubeste mult si des.


Nimci mai neadevarat. Cel putin asta spune Taylor, care a acordat un interviu amplu celor de la Rolling Stones, in care si-a analizat viata personala. 

Dincolo de faptul ca a dezvaluit ca dupa relatia cu Harry Styles de la One Direction a decis sa nu mai puna accentul pe viata ei personala si sa se concentreze pe cariera, Printesa Muzicii Country a marturisit ca a fost mereu genul de femeie care a privit iubirea intr-un mod foarte idealist.

"Intram intr-o relatia cu gandul ca respectivul ar putea fi dragostea vietii mele, ca as putea sa ma marit cu el si sa am copii, ca dragostea noastra ar putea rezista pentru totdeauna. Acum, in schimb, nu pot decat sa ma intreb cat va mai dura relatia pana va interveni ceva rau, pana vor suna impresarii si vor spune ca nu e o idee prea buna", a marturisit vedeta.

Ea a povestit cum i s-a intamplat sa fie in masina cu un iubit, sa asculte radioul si sa auda o stire cum ca respectivul i-a cumparat un inel de logodna si ca urmeaza sa o ceara in casatorie: "M-am intors la el si l-am intrebat 'Nu e adevarat, nu?'. Evident, raspunsul a fost 'Nu'. Cine si-ar dori sa pateasca asta in relatie? Sa-si puna iubitul in aceasta situatie din cauza presei? Eu nu vreau sa mai trec prin asta".

Taylor a mai spus ca si-a dat seama ca nu a fost niciodata indragostita cu adevarat, cu toate ca a avut o multime de relatii. "Cand ma uit in urma imi dau seama ca nu, nu am iubit niciodata cu adevarat. Cred ca in viitor se va intampla, ceea ce ma incanta".

related posts

Modifică setările cookies