Taylor Swift s-a iubit cu cei mai sexy barbati din lume. Cantareata dezvaluie cea mai sigura metoda prin care poate fi cucerit un barbat


Vedeta country, in varsta de 24 de ani, este cunoscuta pin prisma relatiilor tumultoase pe care le-a avut cu barbati celebri ca John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal sau Harry Styles.


Si, desi nu se poate lauda cu nicio relatie de lunga durata, vedeta sustine ca stie exact care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze orice tanara pentru a-l cuceri pe barbatul dorit.

Se pare ca primul si cel mai important sfat pe care artista il ofera tinerelor indragostite este acela de a nu reactiona imediat in momentul in care barbatul in cauza incearca sa flirteze prin intermediul mesajelor sau telefoanelor. "Nu raspunde la niciun SMS sau telefon pana cand acesta nu recurge la un gest mai mare, prin care sa-si arate interesul pentru tine. Un gest care sa te asigure ca reprezinti ceva pentru el.", le-a recomandat ea cititoarelor revistei "Glamour", in cel mai recent numar al publicatiei americane.

Atractia fizica este, din punctul ei de vedere, la fel de importanta pentru a-l face sa te doreasca. Vedeta sustine ca trebuie sa existe acea stralucire in momentul in care ochii femeii se intersecteaza cu cei ai barbatului, acea privire care sa-l determine sa renunte la orgolii si sa-si declare sentimentele.

In cazul in care jocul intre tine si el incepe sa prinda contur, Taylor este de parere ca nu trebuie sa cazi in cursa barbatului de la primele intalniri, ci sa-l refuzi cat mai mult timp. Conform teoriei vedetei, cu cat o femeie evita sa dea frau liber sentimentelor si reuseste sa se mentina pe pozitii, cu atat barbatul o va dori mai mult.

Odata ce voi doi deveniti un cuplu, polemicile, gelozia si tipetele nu trebuie sa-si faca aparitia in relatia voastra. "Nu tipati niciodata. Tacerea este mult mai puternica decat orice strigat. Nu fiti geloase, caci astfel demonstrati doar ca nu aveti incredere in voi. Fiti doar competitive", a mai spus Taylor in interviul pentru "Glamour".

Nu in ultimul rand, Taylor a incercat sa explice faptul ca intr-o relatie barbatul nu este nicidecum mai puternic decat femeia, ci exista egalitate, iar femeia trebuie sa se comporte ca atare. "Barbatii sunt parte din viata voastra, nu-i lasati sa devina ei viata voastra. Ei pot trai in lumea voastra, fara sa o transforme in a lor. Independenta voastra ii va atrage cu atat mai mult." a declarat increzatoare cantareata.

related posts

Modifică setările cookies