Taylor Swift si Calvin Harris s-au despartit. Cine si de ce a pus punct relatiei


Dupa 15 luni de relatie, Taylor Swift si Calvin Harris nu mai formeaza un cuplu. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, DJ-ul a fost cel care si-a dorit sa incheie legatura amoroasa cu solista.


"Nu a fost o despartire dramatica. Intre doi oameni lucrurile nu se leaga uneori si asa s-a intamplat si acum", au dezvaluit prieteni ai celor doi artisti pentru Huffington Post.

Se spune ca povestea de iubire dintre cei doi nu a fost la fel de magica pentru Calvin Harris cum a fost pentru Taylor. Desi la inceput i-a placut sa se vada cu artista, dupa numai cateva luni, el si-ar fi pierdut interesul: "Adam a placut-o cu adevarat, mai ales ca ea e genul de fata cu care el nu se vede de obicei. I-a placut inocenta si bunatatea ei", a povestit o sursa pentru E!News.

Pe masura ce a trecut timpul insa, barbatul si-a dat seama ca Taylor se implica mai mult decat el in relatie. A incercat sa nu se desparta imediat, dar nu a mai putut sa faca acest compromis in continuare.

"Desi pe internet totul parea grozav, ea simtea ca Adam nu ii este mereu alaturi. Relatia nu evolua asa cum si-ar fi dorit. Simtea ca el nu ia suficient de in serios lucrurile si ca nu o sustine in momentele dificile. Nu vrea sa se impace cu el", au mai dezvaluit sursele, potrivit Perez.com.

Aceeasi sursa a vrut insa sa clarifice faptul ca nu s-a pus problema de infidelitate in cuplu si ca DJ-ul nu a inselat-o pe Taylor, ci doar s-a distantat de ea.

related posts

Modifică setările cookies