Te uitai la "Kassandra" in copilarie? Vezi cum arata acum Coraima Torres, actrita din rolul principal


Coraima Alejandra Torres Díaz s-a nascut in Venezuela si si-a facut debutul pe micul ecran in telenovelele "Alondra" si "Gardenia", pentru ca mai apoi sa dea lovitura si sa ramana in istoria televiziunii cu rolul din "Kassandra".


Kassandra era o tanara superba care a crescut intr-o satra de tigani. Ea se casatoreste cu un barbat foarte bogat, care este ucis in noaptea nuntii si de moartea caruia este acuzata. Kassandra afla ca are radacini mai selecte decat crede si este nevoita sa treaca printr-o multime de intamplari dificile pana la terminarea serialului.

De la incheierea filmarilor serialului care a facut-o celebra, Coraima a avut un program incarcat, ea jucand in seriale ca Dulce Ilusion, Sueno y Espejos, Cambio de Piel, Maria Emillia, Querida, Amor Latino, Soledad, Amor Del Bueno, Lorena, El Ultimo Matrimonio Feliz,Mujeres Asesinas, La Pola si Cinco Viudas Sueltas.

Intr-unul din cele mai recente proiecte ale sale, Coraima da viata personajului Virginia, o femeie de afaceri de succes, care are familia, casa si casnicia perfecte pana in ziua in care afla ca sotul ei a fost arestat si ca va petrece mult timp in inchisoare. Armonia din viata ei se transforma intr-un haos caruia Virginia trebuie sa ii faca fata.

Serialul a fost difuzat de-a lungul anului 2013 in America Latina si a readus-o in atentia publicului pe Coraima, o actrita extrem de indragita.

Cu toate ca a mai imbatranit, ea este la fel de frumoasa ca si in tinerete si le da clasa colegelor de breasla mai tinere care apeleaza la operatii estetice pentru a castiga simpatica publicului.

FULLSCREEN
Te uitai la "Kassandra" in copilarie? Vezi cum arata acum Coraima Torres, actrita din rolul principal
  • /

related posts