Tenismena Martina Hingis, acuzata de fostul sot ca l-ar fi inselat cu mai multi barbati. Ce s-a intamplat


Celebra sportiva a fost inclusa saptamana trecuta in "Tennis Hall of Fame" dar nu se poate bucura de acest moment linistita, deoarece fostul ei sot face acuzatii grave la adresa ei.


Fostul sot al Martinei, Thibault Hutin, un calaret profesionist francez, a declarat saptamana trecuta pentru ziarul elvetian "SonntagsBlick" ca Martina l-a inselat de mai multe ori in timpul casniciei lor de 2 ani.

"La un an dupa nunta, trebuia sa ne intalnim in New York si am vrut sa-i fac o surpriza. Cand am ajuns insa in camera ei de hotel, eu am fost cel surprins, pentru ca Martina nu era singura", a povestit el pentru publicatia elvetiana, citata de "London Evening Standard".

"Martina are o perceptie foarte personala asupra moralitatii. Mereu a fost asa, cred ca si-a inselat toti iubitii", a mai declarat fostul ei sot.

Deocamdata, purtatorul de cuvant al tenismenei care s-a retras din activitatea profesionala in 2007, nu a dat nicio declaratie oficiala.

Martina si Thibault s-au casatorit in decembrie 2010, dupa o poveste de dragoste foarte scurta si intensa si s-au despartit la inceputul acestui an.

related posts

Modifică setările cookies