Teodora Stoica, corp de invidiat. Cum arata acum fiica de 22 de ani a cunoscutului manager Mihai Stoica


La cei 22 de ani ai sai, fiica fostului manager al clubului sportiv Steaua arata de milioane si tine constant legatura cu prietenii sai virtuali, care ii urmaresc fiecare miscare.


Teodora Stoica face senzatie pe Instagram, iar imaginile pe care le posteaza, cu ea insasi, aduna in timp rapid sute de aprecieri fiecare. 

Desi a aparut in tabloidele romanesti de mai multe ori, insotita sau nu de tatal sau, Teodora duce acum o viata linistita, departe de meleagurile de acasa. Tanara pare sa se fi stabilit in Barcelona, impreuna cu iubitul sau, alaturi de care apare adesea in fotografii.

Imaginile cele mai apreciate sunt insa cele in care fiica lui Mihai arata ca este pasionata de sport si miscare, la randul ei si ca asta se vede: are un corp foarte bine sculptat si un abdomen care pare mai degraba desenat.

 

The #birthday ... #man #loveyou #fatherdaughter #❤️

A post shared by STOICA TEODORA (@teodorastoica) on

 

#IslandLife #????

A post shared by STOICA TEODORA (@teodorastoica) on

 

I'm #home. #Barcelona

A photo posted by STOICA TEODORA (@teodorastoica) on

 

 

#6pack #thebestversionofme #proud #loveyourbody #fit #fitstagram #strength #happiness #health #strongnotskinny

A photo posted by STOICA TEODORA (@teodorastoica) on


Teodora si tatal ei au o relatie foarte apropiata, de-a lungul timpului iesind la iveala numeroase momente in care cei doi au fost fotografiati in ipostaze simpatice care arata ca legatura dintre ei este puternica.

Chiar in urma cu doar cateva saptamani, Teodora a postat o imagine in care apare stand in bratele tatalui ei si prin intermediul careia i-a urat acestuia "la multi ani".
 

 

#NameDayAlert #MyMihai #dadgoals

A photo posted by STOICA TEODORA (@teodorastoica) on

FULLSCREEN
Teodora Stoica, corp de invidiat. Cum arata acum fiica de 22 de ani a cunoscutului manager Meme Stoica
  • /

related posts