Thalia, desfiinţată pe internet după ultimele fotografii publicate. Cum arată acum Rosalinda


Thalia este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe, având milioane de fani în întreaga lume. Rolurile din telenovele mexicane au transformat-o într-un adevarat idol, unul dintre atuurile sale fiind şi fizicul de invidiat.


Cea mai iubită actriţă de telenovele, Thalia  le-a atras atenţia celor peste 9 milioane de fani care o urmăresc pe Intagram cu înfăţişarea ei. Actriţa în vârstă de 47 de ani a împărţit internetul în două tabere, după ce a postat pe reţelele de socializare câteva imagini, în care se mândreşte cu tenul ei de adolescentă.Trecută de prima tinereţe, Thalia  are faţa perfect întinsă, fără niciun rid. Mai mult, zâmbetul frumos al mexicancei s-a transformat într-unul forţat, iar Thalia pare să-şi fi pierdut expresivitatea şi frumuseţea naturală care i-au adus celebritatea.
 

 

¡Feliz día mamacitas hermosas del mundo! ¡El #diadelasmadres debe ser todo el año y esto me simboliza mi regalo, un círculo de amor con la palabra mamá! #regalito #circulodeamor #family #mamanecklace #howimama @taligillettejewelry ????

O postare distribuită de Thalia (@thalia) pe


"Arăţi artificial şi lametabil. Ai face bine să-ţi accepţi vârsta cu demnitate. Tu eşti frumoasă oricum, chiar n-ar trebui să exagerezi.", "Prea mult botox! Ţi-ai distrus faţa!", sunt câteva dintre comentariile fanilor care au criticat-o aspru.

Pe de alta parte, cei mai loiali admiratori au sărit în apărarea vedetei:"Eşti ireal de frumoasă!", "O adevărată Rosalinda!", "Cea mai frumoasă femeie din Mexic!" i-au transmis fanii cuceriţi de apariţia vedetei.

 

Elevator ????????⚡️

O postare distribuită de Thalia (@thalia) pe

Nu este pentru prima dată când Thalia este atacată pentru aspectul nefiresc. În vara trecută, ea a fost aspru criticată pentru posteriorul ciudat. Mai mult, în trecut s-a zvonit că actriţa şi-ar fi scos două coaste ca să aibă talia mai subtire. Thalia a fost cunoscută de-a lungul timpului mai ales pentru carieră să artistică. Aparițiile în telenovele precum "Maria Mercedes", "Maria la del bario" și "Rossalinda" i-au adus celebritatea, însă această s-a remarcat și în domeniul muzical, prin albumele sale solo. Este căsătorită cu Tommy Mottola din decembrie 2000 și are cu acesta doi copii, o față și un băiat.

 

 

Going on the family camping trip!! @thalia #family #food #camping #colorado #bronxtalemusical

O postare distribuită de TM (@tommymottola) pe

  


 

related posts

Modifică setările cookies