Thalia, internată de urgență. Regina Telenovelelor a fost găsită inconștientă în casă


Celebra actriță și cântăreață mexicană a fost găsită inconștientă în propria casă și transportată de urgență la spital. 


Fanii artistei sunt îngrijorați pentru starea ei.  

Thalia a anunțat că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultima vreme. Se pare că vedeta a leșinat din cauza unor complicații ale afecțiunii cronice de care suferă. Thalia a fost diagnosticată în urmă cu 10 ani cu boala Lyme. Artista s-a retras pentru câțiva ani din lumina reflectoarelor pentru a-și reveni.  

Atât Thalia, cât și mama ei au contactat această boală. "Este o boală care atacă sistemul nervos central. Ajungi să fii că o legumă: nu îți mai poți mișcă picioarele, mâinile nu mai poți vorbi și ajungi să nu îi mai recunoști pe cei pe care îi ai în față ta", spunea într-un interviu Thalia.

 

"Boală mi-a afectat pielea, sistemul nervos și inima. Dacă nu s-ar fi acționat la timp și corpul meu nu ar fi răspuns la tratament, aș fi putut să ajung chiar la demență. Am avut câteva urmări: îmi cădea părul și aveam pielea foarte uscată", povestea actrița.

 

"Mă simțeam din ce în ce mai rău. Aveam impresia că o să mor. În acele momente am realizat cât de puțin importante sunt banii, faima și succesul. Totul pălește în față sănătății", spunea Thalia mai demult.

 

Acum, părea că totul merge perfect, Thalia urmând să-și lanseze în curând un nou album „Valiente". Poate și din cauza oboselii acumulate, pe lângă afecțiunile vechi, vedeta și-a pierdut acum cunoștința. Artista și-a revenit, însă, și și-a liniștit fanii.

related posts