The Weeknd a uitat-o deja pe Selena Gomez. Cea a facut cantaretul dupa ce fosta iubita a fost vazuta cu Justin Bieber


Relatia Selenei cu The Weeknd a inceput exploziv, insa la fel s-a si terminat. Desi cantaretul parea indragostit de Selena pana peste cap, se pare ca a trecut destul de repede peste despartire. Deja a fost pozat in timp ce pleca din apartamentul unei alte foste. 


Faptul ca Selena Gomez a trecut recent printr-o operatie, se pare ca l-a induiosat pe Justin Bieber, despre care se spune ca n-ar fi trecut niciodata peste relatia pe care cei doi au avut-o, in trecut. Acum par hotarati sa ingroape securea razboiului si sa fie din nou prieteni, iar toata lumea asteapta vestea ca formeaza, din nou, un cuplu, in mod oficial. Paparazzi i-au fotografiat deja impreuna, familia Selenei este furioasa, iar The Weeknd pare sa fi revenit la foste iubiri.
 

 

Dream came true????????????????how can we stop their love❤️❤️❤️ @selenagomez @justinbieber #jelena #selenagomez #justinbieber #beliebers #jelenators

A post shared by ???????????????????? (@bin_joooy) on


Cantaretul a fost observat de presa de scandal in timp ce se indeparta de imobilul in care locuieste cea cu care s-a iubit inainte de a avea o relatie cu Selena Gomez. Mai exact, Bella Hadid. Cei doi au fost impreuna o buna perioada de timp, lucru care i-a facut pe multi sa creada ca Selena ar fi tradat-o pe Bella, avand in vedere ca cele doua aveau prieteni comuni si frecventau aceleasi locuri.

Bella i-a dat unfollow Selenei, Selena si Bieber au incetat sa isi mai vorbeasca, ba chiar bruneta a fost internata intr-o clinica menita sa o ajute sa scape de depresie. Odata ce s-a aflat, insa, despre problemele grave de sanatate ale Selenei, cuplu Jelena a reaparut in atentia presei si a publicului. Probabil ca asta i-a si amintit lui The Weeknd de Bella, iar noi nu putem decat sa ne intrebam cand isi vor recunoaste cei 4 reconcilierile cu...fostii. :)

 

Abel spotted leaving @bellahadid ‘s apartment ???????? #theweeknd #bellahadid

A post shared by The Weeknd Fanpage (@theweekndmatters) on

FULLSCREEN
The Weeknd a uitat-o deja pe Selena Gomez. Cea a facut cantaretul dupa ce fosta iubita a fost vazuta cu Justin Bieber
  • /

related posts

Modifică setările cookies