The Weeknd si Selena Gomez, cel mai discutat cuplu actual. In ce vacanta a dus-o cantaretul pe bruneta


 
Selena Gomez si The Weeknd au devenit rapid unul dintre cele mai discutate cupluri. Inca de la primele imagini pe care fotografii le-au capturat, cu ei doi, toti fanii lor au iscat discutii contradictorii intre ei.


Relatia lor a surprins pe toata lumea, cu atat mai mult cu cat foarte multi dintre fanii cantaretului abia asteptau sa se impace cu Bella Hadid.

Este insa clar ca nu exista loc de impacare, avand in vedere ca The Weeknd si Selena Gomez au fost din nou surprinsi de paparazzi, in ipostaze graitoare.

Cei doi au petrecut o vanacata in Italia, care, spun unele publicatii, i-ar fi costat nu mai putin de 250 000 $. Cuplul a aparut tinandu-se de mana si sarutandu-se, in timp ce surse aproapiate lor au povestit ca intreaga relatie a devenit serioasa.

"Selena se indragosteste repede si puternic. Ba chiar poarta si colierul lui", a povestit cineva pentru cei de la Us Weekly.

De la locatii in care o nopate de cazare costa aproximativ 10 000$, pana la vizitele galeriilor de arta celebre, cu preturi de intrare de sute de euro, cei doi nu si-au refuzat nimic, scrie Daily Mail, iar imaginile arata ca vacanta le-a priit de minune.

Vezi imagini:

FULLSCREEN
The Weeknd si Selena Gomez, cel mai discutat cuplu actual. In ce vacanta a dus-o cantaretul pe bruneta
  • /

related posts

Modifică setările cookies