Ti-o amintesti pe bona care nu purta sutien din "Sex and the city"? A fost surprinsa la plaja, cu sanii revarsandu-se din costumul de baie – FOTO


In filmul "Sex and the city", Charlotte, buna prietena a lui Carrie, angajeaza o bona tanara si capabila pe care devine geloasa in cele din urma din cauza faptului ca isi etaleaza sanii fara sa poarte sutien pe sub hainele sumare.


Ei bine, actrita care da viata acestui personaj a fost surprinsa de paparazzi la plaja, unde isi verifica in mod constant sutienul, intrucat bustul ei generos nu putea fi tinut in frau de mica bucatica neagra de material.

Cu un corp voluptuos, Alice Eve a petrecut cateva ore relaxante pe plajele din Miami, pentru ca mai apoi sa revina acasa, la dieta cu spanac pe care o tine.

Potrivit DailyMail, vedeta trebuie sa slabeasca dramatic pentru viitorul ei rol, in care va intruchipa o specialista sexy care lucreaza la bordul unei navete spatiale.

In varsta de 30 de ani, pe langa rolul din “Sex an the City”, Alice a mai jucat in proiecte precum The Raven, She’s out of my league si Men in Black 3, urmand ca in curand sa inceapa filmarile pentru Star Trek 2.

FULLSCREEN
Ti-o amintesti pe bona care nu purta sutien din "Sex and the city"? Paparazzi au surprins-o la plaja, cu sanii revarsandu-se din costumul de baie – FOTO
  • /

related posts

Modifică setările cookies