Ti-o amintesti pe Taylor din "High school Musical"? Cum arata acum actrita care a devenit celebra alaturi de Vanessa Hudgens


Chiar daca in popularul film creat de Disney cei mai indragiti de public au fost Vanessa Hudgens si Zac Efron, nici actorii din rolurile secundare nu au ramas mai prejos si si-au format adevarate grupuri de fani.


Printre ei si Monique Coleman, cea care a dat viata personajului Taylor McKessie: adica cea mai buna prietena a Gabriellei, personajul interpretat de Vanessa Hudgens.

Talentata intr-ale muzicii si dansului, dar si o buna actrita, Monique si-a inceput cariera de la o varsta frageda si inainte de marele rol din High School Musical a mai aparut in seriale televizate ca Veronica Mars, Boston Public sau Gilmore Girls. Mai apoi, a intrat in lumea Disney si a jucat in The Suite Life of Zack and Cody, pentru a ajunge in cele din urma la pelicula care i-a schimbat viata.

Dupa cele trei filme in care a aparut alaturi de Vanessa Hudgens si Zac Efron, cariera ei a ramas activa, chiar daca nu e usor de comparat cu reusitele colegilor mai faimosi. Monique a aparut insa in continuare in seriale, iar cel mai recent proiect al sau este Girlrillaz, care urmeaza sa se lanseze oficial pana la sfarsitul anului.

Desi nu pare, Monique are 32 de ani si se ocupa si de lucruri serioase, ea detinand o platforma online care ii ajuta pe tineri sa tina legatura unii cu ceilalti si sa dezbata teme importante din zilele noastre.

Vedeta filmeaza adesea, face interviuri, ofera sfaturi si incearca sa fie alaturi de generatia tanara pe Talk Mo, constienta ca este un exemplu pentru toti fanii High School Musical si nu numai.

related posts

Modifică setările cookies