Ți-o mai amintești pe Dana Marijuana? Vezi cum arată în prezent


A cunoscut celebritatea în anii `90 și s-a remarcat ca fiind o fire rebelă, dar între timp s-a schimbat foarte mult. Dana, care are 39 de ani, își crește singură cei doi copii, pe care i-a făcut cu doi bărbați diferiți și nu se întreține din muzică.


Dana Coteanu are două fete în vârstă de 12 și 5 ani, pe care le crește singură după ce s-a despărțit de tații lor. Deși în anii `90 s-a remarcat în industria muzicală și a făcut instorie, fiind prima cântăreața de muzică rap din România, Dana nu se întreține în prezent din muzică, ci din vânzarea unor bijuterii handmade.


 

Tinem aproape! #danamarijuana #shooting #ro #firstfemalerapper #newvideo

A post shared by Dana Marijuana (@danacoteanu) onÎntre timp, Dana s-a făcut blondă și a lăsat în urmă viață tumultoasă din anii `90, atunci când avea și probleme cu consumul de droguri. Mândria ei sunt cele două fetițe, Alessia (12 ani) și Iris (5 ani). Fiica cea mare îi seamănă extrem de mult, iar cu cea mică postează frecvent fotografii pe rețelele ei de socializare și o alintă astfel: “păpușica mea”. 

Papusica mea :D #iris #mybaby #mychildren

A post shared by Dana Marijuana (@danacoteanu) on


De-a lungul anilor, Dana s-a confuntat și cu problema kilogramelor în plus, de care spune că a scăpat după ce a început să bea apă cu lămâie și nu a mai mâncat după ora 6.

related posts

Modifică setările cookies