Ti-o mai amintesti pe Lena, pustoaica din Germania care a castigat Eurovisionul in 2010? Vezi ce a patit si cum arata dupa scandalul imaginilor nud


Lena Meyer-Landrut avea numai 19 ani cand a participat la concursul Eurovision cu piesa "Sattelite" si a cucerit o Europa intreaga cu stilul ei relaxat si nonconformist. De atunci si pana in prezent insa, pustoaica linistita a trecut prin tot felul de scandaluri, printre care cel mai cunoscut este cel al imaginilor nud.


La nici 48 de ore de la castigarea Eurovisionului si primirea triumfala din orasul natal, Lena s-a trezit in plin scandal sexual! Un filmulet cu tanara cantareata goala a fost postat pe internet, dand nastere unui mare tantam mediatic.

In filmulet, Lena, in varsta de 19 ani, aparea goala intr-o psicina, in compania unui barbat. Cantareata a recunoscut ca nu este vorba de un trucaj si a explicat ca este vorba de o scena dintr-un serial difuzat in septembrie 2009 de postul de televiziune RTL.

Desi clarificat, incidentul i-a umbrit pentru o vreme succesul Lenei, dar si cariera, care a revenit insa destul de rapid pe fagasul normal, ea lansand anul urmator un al doilea album, "Good news" si incercand sa isi apere trofeul de la Eurovision.

In anul 2012, Lena a fost invitata speciala in Azerbaijan, unde a cantata alaturi de alti concurenti care au reusit sa ocupe primele pozitii in cadrul prestigioasei competitii. Tot atunci a lansat single-ul Stardust, care a primit discul de aur.

De-a lungul acestui an cantareata a fost nominalizata la premiile ECHO, la categoriile Best National Video si Best Female National Artist, ea castigandu-l numai pe primul.

O mai stiai pe Lena? Cum ti se pare ca arata acum? O prinde mai bine look-ul acesta sau ii statea mai bine atunci?

FULLSCREEN
Ti-o mai amintesti pe Lena, pustoaica din Germania care a castigat Eurovisionul in 2010? Vezi ce a patit si cum arata dupa scandalul imaginilor nud
  • /

related posts