Ti-o mai amintesti pe Lila de la Vacanta Mare? Afla ce s-a intamplat cu actrita Mirela Stoian, care ne facea pe toti sa radem in copilarie


Mirela Stoian a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a intrat in grupul de umor "Vacanta mare" si a dat viata unuia dintre cele mai cunoscute personaje de comedie din Romania.


Lila, era fiica mai mica a Leanei (Mugur Mihaescu) si a lui Costel (Radu Pietranu) si sora lui Axinte (Florin Petrescu), o familie de olteni nu foarte rasarita, care trece printr-o multime de situatii jenante si amuzante, spre deliciul publicului spectator si telespectator.

Top 7 personaje de desene animate de la care copiii tai au ceva de invatat

Imbracata intr-o camasa alba asortata la un pulover larg mov si o fusta specifica zonei rurale, Mirela Stoian a ramas in memoria pubicului drept adolescenta cu codite nu foarte desteapta pe care un alt personaj, Frankfurt, incerca sa o cucereasca.

Dupa ani buni in care a dat viata acestui personaj emblematic, la ora actuala Mirela a intrat intr-un con de umbra si a renuntat la cariera de micile ecrane pentru a se dedica mai mult teatrului. Ea si-a infiintat chiar propria companie si a sustin spectacole la diferite teatre din Bucuresti.

"Ultima reuniune", cel mai recent proiect al sau, este inspirat dupa piesa lui B. Macllwraith, si ii are in rolurile principale pe Iulian Ilinca, Tamara Roman, Vlad Udrescu, Cristina Pascalin Patrascu si Radu Solcanu, Mirela jucand rolul mamei, dar fiind si regizor.

3 calitati de mama care te ajuta la serviciu

Mirela si-a pastrat umorul si face spectacole care ii amuza de fiecare data pe spectatori -carora inca le este dor de Vacanta Mare si de Lila.

related posts

Modifică setările cookies