Ti-o mai amintesti pe Nikita? Vezi ce a patit si cum arata acum actrita Peta Wilson, la 42 de ani


Cu un timbru vocal special, ochi de un albastru intens si o silueta bine sculptata, actrita Peta Wilson ar fi putut sa transforme serialul "Nikita" intr-un succes doar folosindu-se de calitatile ei fizice remarcabile.


Cu toate acestea, talentul actoricesc de care a dat dovada de-a lungul celor cinci sezoane a fost cel care a facut-o celebra in toata lumea.

Actrita Peta Wilson s-a nascut intr-o familie de militari in Sydney, Australia si si-a petrecut intreaga copilarie mutandu-se dintr-o tara in alta.

Ca adolescenta si-a inceput cariera in modelling si, in cele din urma, in 1991, a ajuns la Hollywood unde a "cazut" pe mana unui celebru profesor de actorie, Arthur Mendoza.

Extrem de frumoasa, Peta a demonstrat ca are intr-adevar talent si la sase ani de la sosirea in Cetatea Filmului a primit rolul care avea sa ii schimbe viata: Nikita.

Dupa terminarea celor cinci sezoane ale serialului si incheierea filmarilor din 2001, Wilson, care devenise celebra in intreaga lume, a decis sa se retraga de sub lumina reflectoarelor si s-a intors in Australia. Acolo s-a casatorit cu Damian Harris si a devenit mama unui baietel, care s-a nascut in februarie 2002.

Mereu gata de a face fata provocarilor, Peta s-a intors in State si a acceptat sa apara alaturi de Sean Connery in "The League of Extraordinary getlemen". Au urmat "Superman returns", "Gardens of the Night" si "Beautiful", iar acum actrita pregateste un nou rol in "Havana Heat".

Pe data de 3 martie ea a fost invitata de onoare la lansarea unei cafenele de lux din Los Angeles, si a pasit pe covorul rosu alaturi de alte mari nume in industria cinematografica precum Nancy Strafford sau Caitlin Fowler.

In plus, pe 11 martie ea a fost numita cea mai bine platita actrita din lume din 2013, cu venituri de peste 46 de milioane de dolari. Revista People with Money i-a urmarit finantele actritei si i-a oferit acest premiu intrucat din februarie 2012 si pana in februarie 2013 ea s-a imbogatit cu peste 20 de milioane de dolari.

FULLSCREEN
Ti-o mai amintesti pe Nikita? Vezi ce a patit si cum arata acum actrita Peta Wilson, la 42 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies