Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani


Ruslana este printre primele castigatoare are editiilor recente Eurovision; ea a facut pur si simplu senzatie in 2004 cu o piesa ritmata, un show de milioane si o voce senzationala. Ce mai, am vrea sa cunoastem un european care nu isi aminteste macar cateva ritmuri din "Wild Dances".


Greu de crezut, dar Ruslana avea 31 de ani cand a castigat concursul care a transformat-o in vedeta internationala.

Ea a intrat atunci in competitie cu piesa "Wild dances", remarcandu-se prin energia show-ului senzational pe care l-a facut. Costumele cu iz viking, vocea ei puternica si melodia ritmata au propulsat-o pe prima pozitie si au ajutat-o sa castige trofeul.

De atunci si pana acum, cariera Ruslanei nu a facut decat sa creasca, piesa Wild Dances ajungand chiar pe coloana sonora a jocului Grand Theft Auto IV, iar ea transformandu-se intr-un personaj indragit de fani, DJ Ruslana.

Cantareata originara din Ucraina are acum 40 de ani si, cu toate ca in Romania fanii nu sunt la curent cu cele mai recente hit-uri, Ruslana inca activeaza in industria muzicala din tara natala. Cel mai recent hit al ei a fost lansat in decembrie 2012 si s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea fanilor.

Ruslana este casatorita cu un cunoscut producator, care a colaborat cu aceasta pentru cele 12 albume pe care le-a lansat. Anul acesta ea pregateste un nou material discografic, My Boo.

Iti mai amintesti si tu piesa "Wild Dances"? Ce parere ai despre forma maxima in care se afla cantareata la 40 de ani?

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO.

FULLSCREEN
Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani
  • /


related posts