Tinuta pe care niciun fotograf n-ar scapa-o din vedere. Ce se intampla cu rochia modelului atunci cand paseste


Nu este prima data cand este surprinsa in tinute riscante si cu siguranta nici ultima. Cu toate acestea, fotografii n-au scapat niciun unghi si au surprins fiecare pas al modelului Stella Maxwell. Rochia pe care a purtat-o a oferit un adevarat spectacol.


A aparut la bratul colegei sale de breasla, Bella Hadid si a eclipsat-o complet. Desi Bella a purtat o rochie din piele, scurta si decoltata. Stella a fost cea care a captat toata atentia. La fiecare pas facut, rochia lasa la vedere picioarele modelului si uneori chiar...mai mult decat atat.

Desi poalele tinutei par mai degraba o fusta-pantalon, fiind prinse in jurul gleznelor, vantul nu prea a ajutat-o blonda celebra in lumea modellngului.  

In varsta de 26 de ani, Stella arataca o adolescenta, iar trasaturile pe car e le are o plaseaza printre cele mai apreciate modele, case de moda celebre in intreaga lume dorind sa colaboreze cu ea. Stella se afla in atentia presei in ultima perioada si datorita relatiei amoroase pe care o are cu Kristen Stewart, vampirita din seria Twilight.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos si pe Daily Mail

FULLSCREEN
Tinuta pe care niciun fotograf n-ar scapa-o din vedere. Ce se intampla cu rochia modelului atunci cand paseste
  • /

related posts