Tinuta prea sexy pentru un eveniment caritabil? Paris Hilton, cu lenjeria la vedere la balul Louis Vuitton din Franta


Paris Hilton a profitat intotdeauna de atuurile fizice si nu i-a fost teama sa-si arate partile corpului chiar si la evenimente la care se cuveneau tinute mai formale.


In urma cu putin timp, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton a participat la o gala de binefacere si nu s-a dezis: a optat pentru o rochie aurie si foarte transparenta, care i-a lasat la vedere lenjeria intima.

Incantati de privelistea oferita, fotografii prezeni la eveniment au profitat de ocazia si au imortalizat-o din toate unghiurile, constienti ca pozele vor face senzatie. Maestra a alegerilor vestimentare neinspirate, mostenitoarea imperiului Hilton a fost tradata rochia mult prea stravezie pentru un eveniment de gala, ba chiar si-a lasat anumite parti intime la vedere in momentul in care s-a intors.

Paris Hilton este una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite ale Americii. Spre deosebire de rudele ei afaceriste, mostenitoarea Imperiului Hilton e recunoscuta nu pentru contractele de milioane pe care le incheie, ci pentru extravaganta de care da dovada mereu.

related posts

Modifică setările cookies