Tinute spectaculoase si coregrafie de senzatie. Cat de multa piele a aratat Lady Gaga in concertul de la Super Bowl


In pauza dintre cele doua reprize de la Super Bowl, Lady Gaga a incins atmosfera cu un moment demn de o diva a muzicii. Artista a schimbat doua tinute si a impresionat cu abilitatile ei vocale.


Niciun alt artist care a sustinut concert in pauza de la Super Bowl nu a mai sarit pana acum de pe acoperisul stadionului. Lady Gaga a facut istorie in Houston, Texas, unde s-a desfasurat editia cu numarul 51 a celebrei competitii sportive.

Cantareata a aparut initial imbracata intr-un body batut in pietre argintii, machiata in nuante metalice la ochi. A interpretat o melodie patriotica, a transmis un mesaj de unitate adaptat vremurilor tulburi din SUA si a fost inconjurata de 300 de drone care au forma modelul steagului american in fundal.

Apoi, Gaga a impresionat publicul cu Million Reasons, Born This Way, Telephone, Just Dance si Poker Face, schimband o tinuta si folosindu-se de tot felul de accesorii de efect pentru a-si condimenta momentul.

La final, artista i-a cucerit pe fanii fotbalului american cand a prins un balon si apoi a disparut ca o diva de pe stadion, in uralele celor din tribune.

related posts

Modifică setările cookies