Tinutele pe care Nicole Scherzinger nu ar mai indrazni sa le poarte in prezent. Cum aparea in public in urma cu 10 ani


Inca de la lansarea in showbiz, cand facea parte din trupa de fete Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger si-a intretinut imaginea de diva sexy. Tinutele ei sunt si in prezent la fel de incendiare, insa cele din urma cu 10 ani faceau deliciul fanilor :)


Nicole Scherzinger are un trup de zeita si isi doreste ca toata lumea sa stie asta! Tinutele ei de scena, dar si cele pentru covorul rosu, lasa intotdeauna multa piele la vedere. Fie ca isi etaleaza abdomenul, posteriorul sau decolteul, cantareata emana intotdeauna sex appeal.

Daca in prezent stilul sau este ceva mai cuminte, in trecut tinutele sale de scena erau la limita dintre sexy si indecent. Insa niciun fan nu s-a plans, asa ca probabil era dupa gustul publicului sau!

La inceputurile sale in muzica, Nicole era o tanara timida si mai putin cizelata. In ultimii 7 ani a evoluat enorm si acum fiecare aparitie a ei este aproape impecabila.

Nicole Scherzinger a intrat prima oara in showbiz in 2001, in urma participarii la un concurs de talente, Popstars, unde a castigat un loc intr-o trupa de fete - Eden's Crush. Pe vremeea aceea trupa lui Nicole canta in deschiderea concertelor N' Sync si ale Jessicai Simpson.

In scurt timp, Nicole Scherzinger a primit propunerea de a fi membra a trupei Black Eyed Peas, insa a refuzat deoarece avea contract cu Eden's Crush. Dupa cum bine se stie, Fergie a fost cea care i-a luat locul. Insa norocul i-a suras si lui Nicole, chiar daca trupa sa s-a destramat. A incercat o cariera solo sub numele Nicole Kea.

"A fost iadul pe pamant cat tot am fost in Eden's Crush. Eram cinci fete in trupa si pentru mine era o tortura zilnica. Plangeam zilnic. In ochii lumii trebuia sa fiu vesela si haioasa, insa in realitate ma simteam mizerabil. Eram mult prea sensibila in perioada aceea", a povestit Nicole. In 2003 Nicole a fost cooptata in trupa Pussycat Dolls, iar succesul nu a intarziat sa apara. Restul e istorie :)

FULLSCREEN
Tinutele pe care Nicole Scherzinger nu ar mai indrazni sa le poarte in prezent. Cum aparea in public in urma cu 10 ani
  • /

related posts