Toata lumea a asteptat sa ii vada costumul, dar a ales sa fie ea insasi, multiplicata de 6 ori. Ce idee a avut modelul


Ca Heidi Klum da propria ei petrecere de Halloween, in fiecare an, nu mai este o surpriza pentru nimeni. Supriza a fost, anul acesta, ca in loc de o Heidi, au aparut 6.


Modelul in varsta de 43 de ani a organizat cea de-a 17-a petrecere de Halloween, devenit deja traditie. Daca in trecut toata lumea abia astepta sa vada cu ce idee naastrusnica a mai venit, in materie de costum, de data aceasta i-a surprins pe toti aparand imbracata in ea insasi. In plus, a "costumat" alte 5 fete in asa fel incat sa le transforme in propriile clone.

Cunoscuta pentru ipostazele provocatoare in care se lasa fotografiata, Heidi a venit imbracata intr-un body de culoare roz, cu insertii metalice aurii si centura de piele. in plus, a incaltat o pereche de cizme foarte sexy, lungi pana deasupra genunchilor si cu tocuri inalte. La fel au aparut si "clonele" sale, care i-au semanat perfect si au avut pana si manichiura identica.

Tunse, coafate si machiate la fel, cele 5 tinere au pozat alaturi de Heidi si au zambit prietenos fotografilor. Cu tot efortul depus, insa, este aproape imposibil sa semeni cu unul dintre cele mai celbre modele ale lumii, dovada stand faptul ca nici purtand masti prostetice nu au reusit sa fie la fel 100%.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO


FULLSCREEN
Toata lumea a asteptat sa ii vada costumul, dar a ales sa fie ea insasi, multiplicata de 6 ori. Ce idee a avut modelul
  • /

related posts

Modifică setările cookies