Toata lumea a vorbit despre coafura ei. A avut cea mai celebra tunsoare din lume, iar acum revine cu suvite a la anii 90


Milioane de femei au adoptat in anii '90 "tunsoarea Rachel", aflata in topul celor mai populare tunsori din toate timpurile. Jennifer Aniston, cea care a facut celebra aceasta coafura, revine acum cu un nou look, care probabil va fi copiat de toate fanele ei. 


Jennifer Aniston a fost intotdeauna admirata pentru parul ei. In anii '90 a facut furori cu "tunsoarea Rachel", care a fost votata drept cea mai populara tunsoare din toate vremurile, intrecand bobul lui Marilyn Monroe, cocul lui Amy Winehouse sau tunsoarea pixie a Printesei Diana. "Cred ca este cea mai urata tunsoare pe care am avut-o vreodata", a spus Aniston despre celebra tunsoare :)

Acum, la decernarea Critics' Choice Awards, Jennifer Aniston a revenit la o coafura mai veche: superbele suvite blonde a la anii '90. Astfel, vedeta si-a facut o carare pe mijloc, avand chipul incadrat de mai multe suvite blonde. Efectul? Wow! 

Vedeta a venit la eveniment insotita de sotul ei, actorul Justin Theroux. 

Jennifer Aniston nu a impresionat numai cu coafura, ci si cu rochia sexy, cu care a tinut neaparat sa isi etaleze silueta de invidiat. Astfel, vedeta si-a evidentiat picioarele suple si sexy printr-un slit adanc si bustul printr-un decolteu lateral.

Si pentru ca tot vorbeam mai sus de "tunsoarea Rachel", Jennifer Aniston va intra pentru putin timp iar in pielea personajului care a facut-o celebra, pe 21 februarie la "Reuniunea Friends", organizata de postul tv NBC.

related posts

Modifică setările cookies