Toata lumea s-a uitat la chipul ei. Ce i-a fascinat pe toti la cea mai recenta aparitie a Donatellei Versace


Donatella Versace este o figura emblematica in lumea modei, al carei chip este intr-o continua schimbare. Practic, niciodata nu arata la fel. Designerul si-a aratat din nou chipul cu ocazia Saptamanilor Modei.


Donatella Versace a aparut din nou in public mai intai la London Fashion Week, iar apoi la Saptamana Modei de la Milano, acolo unde si-a prezentat noua colectie.

Designerul a atras si de data aceasta privirile curioase ale celor din public, care i-au analizat chipul cu atentie. Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Donatella si-a facut pana acum mai multe operatii estetice, iar chipul ei este intr-o continua transformare. 

Cu parul blond platinat, cu o tunsoare bob lung, cu machiaj smoley eyes si cu niste buze de dimensiuni impresionante, Donatella a atras privirile tuturor.

Daca la inceputul anilor '90, Donatella arata ca o femeie normala pentru varsta sa, in ultimii ani designerul italian s-a schimbat considerabil in ceea ce priveste aspectul fizic, chipul sau fiind cel care a avut cel mai mult de suferit.

Foto: Donatella Versace, 1995

Fidela si acum convingerii ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, Donatella a fost de mica preocupata de look-ul ei. La 11 ani incepuse deja sa-l insoteasca pe Gianni prin cluburi si discoteci, iar fratele mai mare i-a oferit intr-o noapte look-ul statement si a decolorat-o. Parul lung, platinat ii incadreaza mereu fata arsa de soare si, spun nu putini, mult prea operata. Ea nu recunoaste ca ar fi apelat la bisturiu atunci cand vine vorba de chip. Cat despre corp... e alta poveste. Iar silicoanele pe care le afiseaza cu mandrie pe plaja stau marturie.

related posts

Modifică setările cookies