Toate doamnele și domnișoarele vor o programare la el. Așa arată cel mai sexy ginecolog din lume: FOTO


Programarea la ginecolog s-a transformat într-o adevărata plăcere pentru doamnele din Chile. Motivul? Cel supranumit "cel mai sexy medic" specialist în acest domeniu lucrează cu devotament la un spital din Concepcion.


Fanele serialului "Grey's Anatomy" vor înțelege de ce toate pacientele lui de până acum l-au suparnaumit Dr. McSteamy: Manuel Rico Rivas  este tânăr, dedicat meseriei lui și fost deținător al unui titlu de mister.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani este originar din Spania - țară în care în urmă cu trei ani a câștigat un premiu la concursurile de frumusețe - și un adevărat fenomen pe internet datorită look-ului sau de milioane. Rupt parcă din revistele dedicate doamnelor și domnișoarelor, absolventul de Medicină s-a mutat din țară natală în Chile şi tratează pacientele la "Hospital Region de Concepcion".

Potrivit BuzzFeed, el încearcă să depășească momentul în care a lucrat că model și să se dedice 100% Medicinei, însă look-ul și "lipiciul" pe care le are la femei l-au transformat în cel mai căutat ginecolog din Concepcion. Ginecologul  care a pozat pentru Calvin Klein şi Gucci a fost supranumit "Regele Frumuseţii" în Spania, în 2010. 


 Sursa foto: Facebook

 

FULLSCREEN
Toate doamnele și domnișoarele vor o programare la el. Așa arată cel mai sexy ginecolog din lume: FOTO
  • /


related posts