Toate fanele au suspinat cand i-au vazut botinele. Cum arata spectaculoasele incaltari, din dantela si paiete


Kylie Jenner nu isi dezamageste niciodata fanele atunci cand vine vorba de capitolul incaltari. Daca in ceea ce priveste hainele parerile sunt impartite, incaltamintea ei este admirata de toata lumea. 


La cea mai recenta aparitie publica mezica clanului Kardashian a defilat intr-o pereche de botine superbe Christian Dior, cu care, de altfel, s-a laudat si pe Instagram. O intelegem, si noi am fi facut la fel :)

Sexy si elegante in acelasi timp, botinele sunt din dantela si paiete negre si au un toc imposibil de subtire. Dar Kylie nu pare a avea probleme in a se deplasa incaltata cu ele :)

Vedeta le-a combinat cu o salopeta din in gri, peste care a purtat un pardesiu negru. 

Kylie a trecut prin momente dificile in ultimele zile, dupa ce s-a aflat ca fratele ei Rob s-a cuplat cu cea mai mare rivala a sa, Blac Chyna.

Chyna este fosta iubita a lui Tyga - partenerul lui Kylie -  si mama copiului acestuia. Extrem de furioase pe alegerea amoroasa a fretelui lor, surorile Kardashian l-au renegat pe Rob, care a fost dat afara din casa de Khloe. Se pare ca s-ar fi mutat deja cu noua lui iubita.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

Christian Dior

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

FULLSCREEN
Toate fanele au suspinat cand i-au vazut botinele Dior. Cum arata incaltarile spectaculoase din dantela si paiete
  • /

related posts