Toate femeile le invidiaza! Ele sunt cele mai dotate vedete de la Hollywood. Cu ce bust impresionant uimesc de fiecare data


Fie ca recunosc, fie ca nu, doamnele se uita mereu cu invidie la femeile care au un bust generos. Goana dupa sanii perfecti este mai mare ca oriunde la Hollywood insa, unde divele se bat in silicoane pentru a le surclasa pe cele cu care natura a fost darnica.


Surprinzator sau nu, cateva dintre cele mai dotate dive la Hollywood nu au urcat pe masa chirurgului estetician pentru a-si mari bustul.

Chiar si asa insa, ele sunt doar exceptiile, mare parte dintre vedete alegand siliconul pentru a-si contura trupul. Iata deci care sunt mandrele posesoare ale celor mai mari si celebre busturi din Cetatea Filmului. Cat sunt de naturale si frumoase hotarasti tu:

1. Christina Hendricks

Actrita din Mad Men sustine ca s-a tinut departe de bisturiu si ca sanii ei mari si voluptuosi sunt de la Mama Natura.

2. Kat Dennings

Sora mai mica a Christinei parca, si actrita din 2 Broke Girls are un "suflet" la fel de generos. Nici ea nu a urcat pe masa de operatii pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

3. Pamela Anderson

Oglinda, oglinjoara, cine are cei mai cunoscuti sani din tara? In mod sigur Pamela Anderson, care a aprins imaginatia a milioane de barbati in anii ’90, perioada de varf a carierei sale.

4. Dolly Parton

Impatimita a operatiilor estetice, Dolly este una dintre cele mai celebre cantarete de muzica country din Statele Unite ale Americii.

5. Coco

Sotia rapperului Ice-T, Coco, este cunoscuta nu datorita talentelor sale exceptionale, ci datorita implanturilor imense pe care si le-a facut in posterior si bust pentru a fi cat mai voluptuoasa cu putinta.

6. Heidi Montag

Daca s-ar intocmi un top al celor mai operate vedete de la Hollywood, actrita de reality-show Heidi Montag s-ar situa, fara indoiala, in top 10. Ea a investit sute de mii de dolari pentru a arata asa cum arata astazi.

7. Katie Price

Un soi de Bianca Dragusanu a americanilor, Katie este model, vedeta de tabloid, actrita si protagonista unor mari scandaluri mediatice.

FULLSCREEN
Toate femeile le invidiaza! Ele sunt cele mai dotate vedete de la Hollywood. Cu ce bust impresionant uimesc de fiecare data
  • /

related posts