Toate femeile sunt suparate pe ea. Kate Middleton, criticata dur pentru rochia pe care a purtat-o la BAFTA


Una dintre ltimele aparitii in public a Ducesei de Cambridge i-a atras o multime de critici din partea femeilor celebre de la Hollywood si nu numai. Kate Middleton a fost aspru atentionata, pentru tinuta pe care a purtat-o, pe toate retelele de socializare.


Premiile BAFTA de anul acesta au iesit in evidenta prin faptul ca toate vedetele de sex feminin de la eveniment au ales sa se imbrace in negru, in semn de sustinere a manifestului Time's Up. Menit sa arate nemultumirea fata de un proiect de lege al Guvernului britanic ce vizeaza limitarea abuzurilor si violentei domestice, protestul celebritatilor nu a fost impartasit si de catre Ducesa de Cambridge.

Kate a purtat o rochie lunga, de culoare verde inchis, asortata cu accesorii negre, insa tinuta aparent intunecata nu a ajutat sa treaca neobservata de multimea de femei care protestau cu ajutorul hainelor. Nici faptul ca este insarcinata nu a indulcit vreun pic reactiile din social media, unde Kate a fost aspru criticata.


Desi se spune ca Ducesa nu s-a implicat in acest manifest din cauza unui cod regal care o impiedica, au fost voci care spun ca o rochie neagra nu ar fi incalcat nici o regula.

,,Sunt dezamagita de faptul ca Kate Middleton nu a purtat negru la BAFTA. Nu este un lucru politic, este un lucru femeiesc." si ,,Sincer, ar fi fost mai bine sa stea acasa, daca nu a fost in stare sa isi arate sprijinul pentru femei", au fost doar unele dintre comentariile postate pe internet.

Lista continua, insa au fost si internauti care au spus ca ,,alegerea ei este una inteligenta. Nici negru, ca sa respecte protocoloul, dar o culoare suficient de intunecata cat sa isi arata sprijinul."

Tu ce parere ai, a procedat corect? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos: 

FULLSCREEN
Toate femeile sunt suparate pe ea. Kate Middleton, criticata dur pentru rochia pe care a purtat-o la BAFTA
  • /

related posts

Modifică setările cookies