Tom Cruise, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: cu parul lung, machiat si plin de tatuaje FOTO si VIDEO


Fanele actorului vor avea un mic soc atunci cand vor vedea coperta de iunie a revistei “W”. Tom Cruise este de nerecunoscut!


Cei care nu sunt la curent cu ultimele proiecte cinematografice ale actorului vor avea o surpriza sa-l vada pe coperta “W” aratand ca un star rock, cu plete, numeroase tatuaje care ii acopera pieptul si bratele si plin de bijuterii.

In pictoriale e mortala, in viata reala e banala! Katie Holmes, asa cum a vazut-o pana acum doar Tom Cruise

Look-ul de bad boy este completat de eye liner negru si de oja in aceeasi culoare, iar starul de 49 de ani este flancat de doua groupies blonde, interpretate de doua fotomodele.

Nu va faceti griji, Tom nu si-a pierdut mintile, pur si simplu si-a intrat in rolul pe care il joaca in cel mai recent film al sau, musicalul “Rock of Ages”.

Cruise interpreteaza in film un star rock din anii ’80, Stacee Jaxx. Alaturi de el ii veti mai vedea pe Russell Brand, Alec Baldwin si Catherine Zeta-Jones.

Tom a spus despre rolul sau: “Stiam ca trebuie sa accentuam sexualitatea personajului datorita cantecelor pe care le canta.” Printre altele, il veti auzi pe Cruise interpretand “Wanted Dead or Alive” al lui Bon Jovi si “Paradise City” de la Guns’N’Roses.

Chiar daca la inceput calitatile lui vocale nu erau foarte bune, in cele din urma si-a dezvoltat vocea si a ajuns sa impresioneze producatorii filmului.

Iata mai jos si trailerul filmului, care se va lansa vara aceasta. Vei merge sa-l asculti pe Tom Cruise cantand? :)

Vezi mai multe imagini din pictorialul W in GALERIA FOTO.

related posts

Modifică setările cookies