Tom Cruise nu îşi mai vizitează fiica din cauză că au religii diferite


Publicaţia americană  Us Weekly anunţă sus şi tare: “Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de ani de zile.” 


SURSA FOTO: GETTY

Motivul pare halucinant, dar, potrivit sursei pe care publicaţia vrea să o păstreze anonimă, actorul nu poate accepta că fiica lui nu are aceeşi religie ca şi el.

Starul de la Hollywood are dreptul să îşi viziteze fiica 10 zile pe lună, dar alege să nu o facă. Cruise a divorţat de Katie Holmes, a treia soţie, în 2012, iar actriţa a primit custodia fiicei.

Suri are acum 12 ani, e o domnişoară în toată regula, dar, din păcate, ultima dată când a fost fotografiată alături de tată avea 7 ani. Să sperăm că nu aceea a fost şi ultima dată când cei doi s-au întâlnit.


FOTO: Tom Cruise şi Suri Cruise, pe vremea când actorul era prezent în viaţa fiicei sale

Tom Cruise a intrat în contact cu Scientologia prin intermediul primei soţii, Mimi Rogers, în anul 1986. Actorul a vorbit extrem de rar în public despre convingerile religioase. 

Presa străină a susţinut întotdeauna că Biserica Scientologică a fost motivul pentru care al doilea şi al treilea mariaj al lui Tom Cruise au eşuat. Acesta a fost căsătorit cu actriţa australiană Nicole Kidman, în perioada 1990-2001, alături de care a adoptat doi copii, şi cu actriţa Katie Holmes, din 2006 până în 2012.

 
.

related posts

Modifică setările cookies