Tom Hardy e total schimbat! Rolul lui Al Capone l-a transformat complet. Nu mai e deloc frumușel și carismatic


Tom Hardy suferă schimbări majore de aspect. Actorul britanic se pregătește serios să își intre în rolul lui Al Capone, celebrul mafiot supranumit "Scarface", care a dominat lumea interlopă din Chicago în perioada prohibiţiei. Pozele pe care Hardy le postează pe Instragram sunt destul de înspâimântătoare, dar ne pregătesc și de marele rol pe care îl va face.


În vârstă de 40 de ani, Tom a confirmat informaţia printr-un mesaj pe platforma online Instagram: "Time for Al Cap (Este timpul pentru Al Cap, n.r.)".

 

Nooooooooooooooooooooooo more make up noOOOOOOOOOOOOOO MORE ????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Al Capone a fost unul dintre cei mai faimoși gangsteri pe care i-a văzut America. A dominat lumea interlopă din Chicago în perioada 1920-1930. A fost arestat în 1931 pentru evaziune fiscală şi eliberat în 1939. A inventat noțiunea de spălare de bani.


Celebrul mafiot a murit în 1947 din cauza neurosifilisului, o boală care, în ultima perioadă a vieţii, i-a afectat serios capacităţile mintale.

Filmul numit "Fonzo" spune povestea gangsterului după eliberarea acestuia din închisoare când deja începuse să sufere din cauza demenţei şi a trecutului care îl bântuia.
 

 

Ain’t nothin but a gangster party ????????????♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Tom Hardy a început fimările pentru acest film în luna aprilie, în Louisiana. 

Până la lansarea filmului ne vom delecta cu informațiile și pozele care apar pe parcurs.

Tom Hardy este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în ultimii ani și transformările prin care a trecut. Amintim de "Mad Max: Drumul furiei", "Cavalerul negru: Legenda renaşte", "Un spion care ştia prea multe", "Începutul", "RocknRolla", "Legend" şi "Dunkirk". Pentru rolul din filmul "The Revenant" (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

related posts

Modifică setările cookies