Top 20 de lucruri despre Megamind pe care pariem ca nu le stiai!


Nu mai e mult si deja celebra animatie “Megamind” va fi lansata pe marile ecrane romanesti. Pelicula este cea mai noua productie a studiourilor DreamWorks Animation, a carei echipa este responsabila pentru succesul unor filme precum “Shrek”, “Madagascar”, “Kung Fu Panda” sau “How to Train Your Dragon”. Si pentru ca vocile sunt asigurate de actori precum Will Ferrell sau Brad Pitt, nu e de mirare ca, in prima zi de rulare, filmul a avut incasari de 12,5 milioane de dolari, pe ecranele din SUA.
 


In caz ca inca nu ai idee ce se intampla in „Megamind”, iti spunem noi. Pelicula se axeaza pe eterna batalie dintre bine si rau, sau, in acest caz, dintre rau si bine. Il vei cunoaste pe Megamind (Will Ferrell), cel mai destept erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Din pacate, el este si cel mai ghinionist!

Daca stiai asta deja, vezi aici un top al lucrurilor mai putin cunoascute:

1. Scenariul filmului se bazeaza pe premisa ”Daca Lex Luthor l-ar fi infrant pe Superman?”

2. Pelicula trebuia sa fie intitulata "Oobermind", o greseala intentionata a sintagmei "über-mind." Termenul "über" se refera la ceva maret, enorm, in acest caz la creierul/craniul supradimensionat al personajului. Cum nu suna tocmai bine, a fost schimbat in " Megamind".

3. Megamind are 1.65 m, iar capul reprezinta o treime din inaltimea lui. Asta il face sa aiba corpul unui bebelus si capul unui adult.

Vezi topul complet al lucrurilor mai putin cunoscute despre "Megamind"

related posts

Modifică setările cookies