Top 3 cele mai fastuoase nunti ale anului. Ce vedete de la Hollywood si-au spus "Da" in anul 2012


Agitat a fost anul care se pregateste sa se incheie daca stam sa il analizam din punt de vedere amoros. Despartiri, impacari, nunti, divorturi… nimic nu a lipsit din lista evenimentelor mondene, insa astazi ne indreptam atentia catre cele mai fastuoase casatorii de la Hollywood.


Trei dintre cele mai indragite actrite din Los Angeles s-au hotarat sa faca anul acesta pasul cel mare si sa isi uneasca destinele de cele ale partenerilor lor. Cine sunt preferatele voastre?

Cine credeti ca a organizat cel mai frumos eveniment? Iata candidatele la titlul de “"mireasa anului":

1. Blake Lively

Dupa doar un an de relatie, indragita actrita a decis sa faca pasul cel mare si sa se marite cu unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood: Ryan Reynolds. Ceremonia s-a desfaurat in secret, in luna septembrie si nu exista foarte multe detalii, nici macar acum, despre evenimentul special.

Ceremonia a avut loc in Boone Hall Plantation, Mt. Pleasant, Carolina de Sud si a s-a desfasurat in mare secret. Petrecerea a avut loc intr-un cort alb si ca invitata de onoare a fost Florence Welch, solista trupei Florence and The Machine, care a cantat in cinstea fericitului cuplu.

2. Jessica Biel

Dupa cinci ani impreuna, Justin si Jessica au decis sa faca pasul cel mare. Nunta a avut loc in Italia, iar la eveniment au participat prietenii si familia celor doi. Fericitul cuplu a ales sa publice fotografiile de la nunta in revista People. Coperta o infatiseaza pe Jessica zambitoare si imbracata intr-o rochie de mireasa...roz.

Surprinzator, actrita nu a ales sa poarte o rochie conventionala, alba si a mers pe mana designerului Giambattista Valli.Voalul si buchetul miresei au fost, ambele, albe, iar actrita si-a strans parul intr-un coc.

3. Anne Hathaway

Dupa o logodna de un an, Anne si iubitul ei, actorul Adam Shulman, s-au casatorit intr-o ceremonie privata. Ceremonia religioasa si petrecerea care au marcat inceputul vietii de cuplu a simpaticei actrite au avut loc la o resedinta privata din California, intr-un decor rustic.

La eveniment au fost invitate 180 de persoane, familia si prietenii celor doi. Asa cum era de asteptat, Valentino s-a ridicat la intaltimea asteptarilor si a creat o rochie diafana, cu umerii goi, multa dantela delicata si un accesoriu capilar din dantela, in stilul anilor ’20, de care a fost prins voalul.

  • Top 3 cele mai fastuoase nunti ale anului. Ce vedete de la Hollywood si-au spus Da in anul 2012

related posts

Modifică setările cookies